Maison Interieur helpt drukbezette mensen aan hun droominterieur

Ben jij toe aan de (her)inrichting of restyling van je interieur? 

Interieurarchitectuur en interieurstyling is zoveel meer dan zorgen voor een mooie inrichting. Het is de kunst om van een huis een thuis te maken. Het is de realisatie van de plek waar je tot rust komt. Een woning die warmte, gezelligheid en persoonlijkheid uitstraalt: daar gaat het om. Of je nu woont in een villa, een landhuis, een herenhuis of in een andere stijlvolle woning. Je wilt je goed voelen thuis. Dat vraagt een interieur dat de klasse uitstraalt die je voor ogen hebt. Daar helpt Maison Interieur je graag bij. Ben je op zoek naar een gewaardeerde interieurprofessional met focus op een landelijke stijl, natuurlijke materialen en piekfijne kwaliteit? Dan is Maison Interieur de partner voor jou.

  • slide
  • slide
  • slide

 

"Maak de wereld een stukje mooier.
Begin bij je interieur."

Interieurarchitectuur en interieurstyling

VAN ADVIES TOT ZORGELOOS GENIETEN, daar staat Maison Interieur voor.

Om echt thuis te komen in je huis moet alles kloppen: het ontwerp, de indeling, de lichtinval, de materialen, de kleuren, de raamdecoratie, het meubilair… Maar hoe krijg je een eenheid in alle mogelijkheden en leefruimtes? En vooral: hoe zorg je ervoor dat je niet eerst maandenlang in het stof moet leven om je droominterieur te krijgen?
Daarvoor ben ik er.

Ik ben Anne-Marie Hubau: het gezicht en jouw aanspreekpunt bij Maison Interieur. Jouw specialist in interieurarchitectuur en interieurstyling. Jouw luisterend oor, ontwerper, adviseur, inrichter, coördinator en ontzorger van alles waarvoor jij geen tijd of zin hebt.

Ik ga veel verder dan anderen. Ik begeleid jou van a tot z als je dat wilt. All-in one. Totale ontzorging. Maatwerk. Met mijn team van deskundige vakmensen garandeer ik jou een tot in de puntjes afgewerkt uniek interieur in de kortst mogelijke tijd.

Lees meer

totaalinrichting interieurarchitect
Interieurstyliste Anne-Marie Hubau
(her)inrichting restyling interieur
  • interieurs, renovatie- en totaalprojecten van a tot z

  • Volledige ontzorging van ontwerp tot en met realisatie
  • Authentieke, landelijke, strak-landelijke én praktische concepten
  • Piekfijn vakmanschap door eigen team van gespecialiseerde ambachtslui
interieurarchitectuur en interieurstyling
Interieurstyliste Anne-Marie Hubau

Over Anne-Marie Hubau

Als interieurarchitect en interieurstylist transformeer ik woningen (landhuizen, herenhuizen, villa’s, residentiele woningen en appartementen) en panden tot een warme thuis of een kantoor met uitstraling en persoonlijkheid. Samen met een team ervaren vakmensen haal ik het beste uit elke ruimte naar boven.

Het resultaat? Unieke interieurs met een ziel die perfect passen bij de mensen die er in wonen of werken.
 

Leer me hier nog beter kennen

Dit zeggen klanten over Maison Interieur


 

Vraag uw interieuradvies of maak uw afspraak

Contact