Binnenhuisinrichting of interieurstyling

Binnenhuisinrichting of interieurstyling is de aankleding van ruimtes in de woning. Anne-Marie Hubau van Maison Interieur onderscheidt zich doordat ze zowel interieurarchitectuur als binnenhuisinrichting kan aanbieden.

Behoefte aan een complete restyling van uw interieur?

Misschien is er enkel nood aan meer sfeer, uitstraling of huiselijk gevoel in uw bestaande ruimtes. Anne-Marie Hubau en haar team zorgen voor de perfecte combinatie van meubelen, accessoires en decoratiestukken in alle soberheid en sereniteit. Ze werkt graag met duurzame en natuurlijke materialen voor een tijdloos interieur met natuurlijke lichtinval.

De uitgesproken fijne gevoeligheid voor natuurlijke materialen die gebruikt worden, resulteren vaak in unieke en verrassende interieurs. Om een interieur naar een hoger niveau te tillen moeten schoonheid, functionaliteit en comfort tot een harmonieus geheel worden gebracht. Zo wordt alles uitgebalanceerd met oog voor creatie en detail.

 

 

 

Geen tijd of geen bruisende ideeën om uw interieur te restylen?
 

Maison Interieur biedt een professionele aanpak op maat aan binnen de afgesproken tijd. Anne-Marie zelf is het aanspreekpunt waardoor ze een persoonlijke manier van werken kan garanderen. Samen wordt er gezocht naar de juiste kleuren, materialen en gevoel die een ruimte moet uitstralen.

Restyling van een bestaande ruimte of een compleet interieurstyling, Anne-Marie Hubau haar professionaliteit uit zich in een persoonlijke aanpak binnen een afgesproken projectduur.

Haar team bestaat uit eigen schilders, naaisters en mensen die een echte ambacht kunnen uitvoeren. Zo bezorgt ze u een exclusieve manier van materiaalkeuze door u mee te nemen naar de oorspronkelijke leveranciers.

Hierdoor verzorgt Maison Interieur elke ruimte op een unieke en verrassende manier

 


"Less house, more home"

 

 

 

Vraag uw advies of maak uw afspraak   Neem contact op

Welke mogelijkheden biedt Maison Interieur aan?

Raamdecoratie

Raamdecoratie geeft een bestaande ruimte body en karakter. Natuurlijke stoffen zoals linnen of een combinatie met linnen brengen leven in je woonkamer of slaapkamer. Raamdecoratie geeft een ruimte sfeer en warmte.

Meubelaankoop

Bij Maison Interieur krijg je professioneel interieuradvies.  Anne-Marie Hubau biedt de mogelijkheid aan om rechtstreeks bij de kwaliteitsgroothandels meubelen aan te kopen.  Ze begeleidt en adviseert je over proporties, kleuren en materialen.