Je bent op zoek naar een keuken die warmte uitstraalt?
Maison Interieur begeleidt het proces van A tot Z

 

Keukens zijn leefkeukens geworden. 

Er wordt gekookt, gegeten en gepraat.  In een keuken komen de leden van een gezin dichter tot elkaar.  Daarom moet een keuken binnen of buiten warmte uitstralen, een oase van rust zijn of juist een gezellige drukte uitdragen.  Een beetje luxe mag bij een keuken vandaag niet ontbreken.  Maison Interieur kan dit volledige proces van tekening tot plaatsing begeleiden.

 

Waarvoor kan je bij Anne-Marie Hubau terecht?

Allerhande maatwerk, van dik fineer eik tot en met massieve eiken keukens die warmte uitstralen. Deze stijl is veel strakker en kan gerealiseerd worden in interieurs die een touch van warmte uitstralen door met natuurlijke hout te werken.

Bij Maison Interieur worden de meeste keukens in massief eiken hout vervaardigd mocht dat een wens zijn, volledige à la carte en op maat.

Er is veel mogelijk en bespreekbaar bij het op maat maken van uw keuken. Doordat keukens meestal ambachtelijk gemaakt worden bij Maison Interieur zijn ze bijzonder.  Geen enkel paneel is gelijk van kleur, tekening of structuur.

Renovatie of nieuwbouw

1.       Complete keuken met inrichting:

Meubels, werkbladen, tegels, bijpassende deuren, keukentoestellen tot aan de verlichting toe. 

We luisteren naar uw wensen en passen uw noden toe in ontwerp en uitwerking. Zowel voor renovatie als voor nieuwbouw kunt u Maison Interieur inschakelen.

 

2.       Keukenontwerp:

Van ontwerp tot en met uitvoering, we bieden het aan.

Wil je liever zelf zorgen voor je keuken maar zou je hulp willen bij de afwerking? Ook dat kunnen we aanbieden. Van schets tot ontwerp tot verfijning van je ontwerp in 2D of 3D, neem contact op met Maison Interieur.                               

 

3.       Landelijke keukens en totaalinrichting

Voor landelijke keukens en totaalinrichting met eik als rode draad in het ontwerp:

Mensen werken graag samen met Maison Interieur. Het is een bijzonder en uniek materiaal om mee te werken want geen enkel ander materiaal kan aan de charme, tijdloosheid en uitstraling tippen dat geïntegreerd kan worden in een landelijke interieur.

Maatwerk

1.        Keuken in MDF:

Afhankelijk van de stijl kan je het soort keukenpaneel à la carte uitkiezen.

Zowel landelijke stijlen, als modern of strak-landelijk stijl, een keuken in MDF past in elk interieur. Deze keukens zijn vaak strakker van design.  Hier is een hele ruime variatie aan kleuren mogelijk.

 

2.      Keuken in hout:

Hier kan diversiteit, veelzijdigheid en harmonie plaatsvinden.

Er worden enkel kwaliteitsvolle houtsoorten gebruikt zoals eik. Voordeel hier is dat je keuken leeft, een authentieke uitstraling heeft en altijd uniek is.

 

Waarom?

In hout zitten barsten, knoppen en kleurverschillen. Het krimpt, beweegt , buigt en leeft. Dat is net de charme van hout. In een landelijke inrichting past een keuken vervaardigd uit hout perfect. Ook meubelen op maat, dressings, binnendeuren, kunnen evenwicht en balans in je interieur brengen zodat overgangen tussen ruimtes perfect doorlopen.

Hoe gaan we te werk?
 

Na een telefonische kennismaking, komt Anne-Marie ter plaatse, of nodig ik jullie uit in de kijkwoning te Dergneau (bij Ronse). Jullie worden persoonlijk onthaald  door Anne-Marie, uw enige aanspreekpunt en partner tijdens het gehele proces van ontwerp tot en met plaatsing. Alles wordt in enkele afspraken volledige besproken tot in de kleinste details die belangrijk zijn om maar vlot te kunnen kokerellen.  De ruimtes worden opgemeten, en eventuele aanpassingen worden voorzien en kunnen we uitgeven aan diverse stielmannen zodat jullie keuken op korte termijn kan gerealiseerd worden.

Anne-Marie Hubau heeft jarenlange ervaring en ze heeft een passie voor ambachtelijk maatwerk.  Elke uitdaging gaan we aan om jullie droominterieur te realiseren, met oog voor detail, praktische en esthetische noden en wensen.

Badkamer inrichting
 

In uw badkamer wilt u genieten van rust en luxe, een moment voor jezelf.

Het interieur en keuze in sanitair bepalen de uitstraling van uw badkamer.  Wilt u renoveren of bouwt u uw huis? Wij verzorgen uw badkamer van ontwerp tot uitwerking met zorg en oog voor detail. Maison Interieur biedt totaalprojecten aan: all-in-one concepten. Deze totaalprojecten zorgen voor totale ontzorging.

  • Maison Interieur mogelijkheden:
  • Maatwerk badkamermeubel
  • Tegels
  • Vloeren
  • Sanitair keuzes  
  • Werkblad voor badkamermeubel
  • Ontwerp douche/spa/bad
  • Styling van de badkamer
  • Totaalproject: van uitbreken tot ontwerp & coördinatie tot plaatsing & afwerking. Zie pagina totaalprojecten

 

Harmonie in uw badkamerstyling
 

De keuze van materialen en kleur is bepalend voor de uitstraling en beleving van uw badkamer. Enkel het beste voor uw badkamer wordt in overweging genomen naar elk gewenst budget. Maison Interieur zorgt voor harmonie in uw badkamerstyling. Anne-Marie Hubau werkt op maat van uw wensen en noden. Haar persoonlijke aanpak typeert haar. Elk project dat ze aanneemt, behandelt ze met oog voor detail en continuïteit in gelijk welke stijl.  

 

Op zoek naar nieuwe badkamer specifiek in de landelijke stijl?
 

Dit is ons stokpaardje, ons specialisatie waar grotendeels heel wat klanten ons adres vinden! We werken samen met een invoerder, groothandel, verdeler in verschillende Engelse kwaliteitsmerken voor inrichting van elke badkamer, keuken of toilet. Heb je enkel bepaalde items nodig of zijn er plannen om te renoveren en zelf te plaatsen? Voor alles kan je terecht bij Maison Interieur. Wij realiseren jouw droombadkamer, voor elk budget.

Ook een strakkere lijn, met zwarte afwerkingen bijvoorbeeld, kan Maison Interieur aanbieden.

Maison Interieur heeft een ruim assortiment uitgeselecteerde kwalitatieve en authentieke producten en materialen zoals prachtige losse baden met pootjes, baden in composiet, prachtige kranen, retro kranen en toiletten, bijpassende handdoekverwarmers, maatmeubelen,  en ga zo maar door.

Alle producten zijn vervaardigd volgens oude technieken met interne aanpassingen die hedendaags ook voldoen aan alle vereisten. Elke kraan is bovendien Belgaqua gekeurd of Wrass gecertificeerd. Anne-Marie Hubau staat centraal voor professioneel advies en ondersteuning, een snelle levering gezien een ruime stock.

Neem contact op