Droomt u van een woning in landelijke stijl?

Anne-Marie Hubau helpt uw droom verwezenlijken. Ervaren interieurarchitect Anne-Marie Hubau heeft een voorliefde voor authentieke elementen en zorgt voor interieuradvies op maat. Zij is dus de aangewezen persoon om u te begeleiden bij het inrichten van uw prachtige woning in landelijke stijl. Anne-Marie probeert uw eigenheid om te zetten naar een uniek interieur, als klant staat u dus steeds centraal in dit verhaal.

Droomt u van een woning in landelijke stijl?

Ontzorgen van de klanten

Dankzij haar ervaring kan Anne-Marie niet alleen instaan voor het interieuradvies, ze maakt er ook een erezaak van om haar klanten te ontzorgen. Ze volgt het project dan ook van A tot Z op en werkt uitsluitend samen met ervaren stielmannen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken bij de (her)inrichting van uw woon-, werk- of ontspanningsruimte.

Welke zaken volgt Anne-Marie allemaal voor u op? Er wordt gestart met totaaladvies voor de kleuren en binnenhuisinrichting. Vervolgens volgt ze mee de verf- en schilderwerken op, net als het plaatsen van meubilair en decoratie. Alle details, tot de sfeervolle binnen- en buitenverlichting, moeten tot in de puntjes kloppen.

Daar houdt het echter nog niet op. Ook voor geslaagde raamdecoratie, algemene opfrissingen of eventuele items die op maat gemaakt worden, is Anne-Marie uw betrouwbare gezel. Uw interieurarchitecte beschikt namelijk over een uitgebreid netwerk met talentvolle partners.

      Interieuradvies op maat

Doe inspiratie op in de kijkwoning

Wil u Anne-Maries realisaties graag met uw eigen ogen bewonderen? Dan bent u na afspraak van harte welkom in de kijkwoning, waar u een voorsmaakje krijgt van de talloze mogelijkheden, combinaties en toepassingen.

Zo staat Maison Interieur bijvoorbeeld bekend voor exclusief maatwerk in massief eikenhout. Een prachtige toepassing voor bijvoorbeeld uw keuken, badkamer of ingemaakte kasten, die perfect past binnen uw droomwoning in landelijke stijl. Bovendien kijken we niet alleen naar het mooie design, maar opteren we ook steeds voor een praktische inrichting. 

Contacteer Maison Interieur

+32 478 73 10 04

info@maisoninterieur.be

Over Anne-Marie Hubau

Ik realiseer unieke all-in one concepten op vlak van interieurrenovatie en styling van bijzondere landhuizen, herenhuizen, voorname villaprojecten en sfeervolle residenties. Mijn opdrachtgevers – vaak ambitieuze mensen met een drukke carrière – schakelen mij in omdat ze volledig ontzorgd willen worden. Door met mij samen te werken besparen ze tijd en geld en ervaren ze ultiem woonplezier met een tijdloze en smaakvolle inrichting.

"Worry less, enjoy more ... the process"