Over ons

Uw droom, ons project

Levenslange passie

Als dochter van een aannemer, villabouw, ben ik van kinds af  gebeten en opgegroeid in de wereld van architectuur en bouw.
Mijn vader bouwde traditioneel en gaf me de materiële kennis mee met de paplepel.

Landelijke designstijlen boeien me enorm & bieden me alle mogelijkheden om mijn creativiteit maximaal uit te spelen. Mijn ervaring, uitgebreid netwerk van stielmannen en gespecialiseerde bedrijven, gecombineerd met m'n eigen naaiatelier zorgen ervoor dat ik steeds heel nauw betrokken ben bij alle stappen van uw project.

Zo garandeer ik dat uw droomvisie moeiteloos uitgevoerd kan worden, van begin tot einde. 

Creativiteit

Mijn creativiteit & oog voor detail, zorgen ervoor dat u zich als bewoner onmiddelijk thuis zal voelen, zonder het praktisch wooncomfort over het hoofd te zien. Zo garandeer ik tevreden & terugkomende klanten. 

Nauw contact

Ik betrek al mijn klanten heel nauw bij het proces zodat het interieur het karakter van de klant weerspiegelt, waar esthetiek, functionaliteit en comfort een harmonieus geheel vormen.

Voor iedereen

Dit geldt niet alleen voor uw privé woning maar even zeer voor een commerciële ruimte. Ik zorg ervoor dat uw commerciële ruimte de waarden en normen van uw bedrijf perfect weerspiegelen

Manier van werken

Samen met de klant

Voor elk project bezoek ik de klant aan huis, gewapend met kleurenstalen, stoffen, en materialen. In samenspraak leggen we de juiste combinatie vast.  Daarnaast bespreken we samen eventuele ingrepen of desgewenste concepten. Op die manier concretiseren we uw droom & zetten we de eerste stap naar uiteindelijke realisatie. 

Het voorbereidende dossier samenstellen

De voorbereiding van elk dossier is belangrijk. Bij Maison Interieur verzamelen we alle gegevens en alle details om tot een samenhangend, compleet dossier te komen waarmee we aan de slag gaan. 

Uitwerken van het dossier

Wanneer het dossier op punt staat, werken we dit stapsgewijs samen met de klant uit. Op die manier zijn onze klanten steeds betrokken bij de werkzaamheden en hebben ze altijd de mogelijkheid tot inspraak. Zo komen ze niet voor verrassingen te staan! 

Coördinatie en opvolging

Ook de coördinatie met de verschillende partijen nemen we op ons. Zo hoeft de klant niet wakker te liggen van de goede uitvoering van het project. Door deze zorg weg te nemen van onze klanten, kunnen ze zorgeloos uitkijken naar de uiteindelijke realisatie. 

Samen maken we uw dromen waar

Contact