Totaalinrichting

Samen uw woning stylen

interieur inrichting

Van kleine herinrichtingen zoals nieuwe meubelen, decoraties en/of raamdecoraties tot totaalinrichtingen met (artisanaal) maatwerk.

Voor elke totaalinrichting bezoeken we de klant ter plaatse, voorzien en gewapend met kleurstalen, materialen of stoffen. 

  • Deurafwerking op maat
  • Slaapkamer op maat
  • Wandmeubilair

We staan onze klanten met raad & daad bij tijdens het designproces van hun woning. We zoeken hoe we de beste resultaten kunnen verkrijgen door de juiste kleurencombinaties te combineren de juiste meubelen door ze onder andere op de juiste plek te schikken. Zo werken we samen met de klant naar een perfect resultaat

Deze aparte & exclusieve aanpak wordt steevast door klanten gesmaakt. Door hen van start tot finish bij de realisatie te betrekken, zien ze veel sneller het gehele plaatje en kunnen onze klanten heel actief deelnemen tijdens het designproces. 

Wat me nauw aan het hart ligt is de finishing touch

Meestal wordt de juiste verlichting en indien gewenst de decoraties pas uitgekozen en geplaatst nadat de basis van uw interieur reeds is geleverd en geplaatst.

Zowel de verlichting   als de decoratie  zijn de klap op de vuurpijl. Die zorgen  niet alleen voor functioneel licht maar ook voor de juiste sfeer, en accenten. Een zorgvuldig  uitgekozen & evenwichtige interieurinrichting maken je interieur werkelijk af

Gaan we samen aan de slag? 

 

Let's go!

Samen uw woning inrichten

Keuken inrichten
Eetruimte inrichting
Slaapkamer ingericht
Living op maat